Jestivi Bidermajer

Da li biste vi običan zamenili JESTIVIM BIDERMAJEROM?

Trendovi u svetu se svakog dana menjaju. Jedan popirilično neobičan postao je hit. Jestivi bidermajer, koji je napravljen od testa i priloga za picu, dopao se mnogima. Izrađen je od sastojaka za picu, pa ko ga uhvati može odmah …

IZVOR: PROFIMEDIA/SHUTTERSTOCK

Već smo duboko zagazili u sezonu venčanja. Za one koji planiraju sa stanu na “ludi kamen”, a u isto vreme su pasionirani ljubitelji pice, sada posoji novi način da je uklopite u svoj bitan dan. Svi se možemo složiti da pica jednostavno nije jelo koje se služi na svadbama. Ma koliko mladenci možda obožavaju ovaj specijalitet, svojim gostima će poslužiti malo elegantniji obrok.

Ipak, to nije razlog da se  potpuno odreknete ovog specijaliteta. Sada postoji način na koji i pica može biti deo vašeg venčanja, a da se ne nađe na gozbenom stolu.

Lanac američke picerije Villa Italian Kitchen na tržište je plasirao nešto potpuno neobično – bidermajere i kićenje od pice.

Oni ne podsećaju samo na picu –  bidermajeri i kićenje za rever napravljeni su od pravih sastojaka za picu.

Pica bidermajer i kićenje

– Ovo je savršeno za sve koji žele da uvedu nešto otkačeno i ukusno što će venčanje učiniti posebnim. Pica bidermajeri i kićenja za rever napravljeni su da podsećaju na cvetni dezen, a ručno ih izrađuje njujoršk stilista za hranu Džesi Berden. Napravljeni su od svežeg pica testa, mocarele, svežih kalifornijskih paradajiza i ljute kobasice – objasnili su čelnici Villa Italian Kitchen-a.

Ukoliko se službeni deo venčanja oduži ili matičar kasni, uvek možete da čapnete malo svog pica bidermajera koji je 100% jestiv.

Pica bidermajer

Ipak, morate biti veoma pažljivi – paradajiz i sir mogu biti opasni neprijatelji beloj venčanici.

Bez obzira na to, pica fanatici oduševljeni su ovom idejom da njihov omiljni specijalitet bude integralni deo svadbe na ovaj način.

Međutim, neće svi ljubitelji pice imati priliku za to. Bidermajeri i kićenje od pice nije dostupno u slobodnoj prodaji. Villa Italian Kitchen nasumice će birati ograničen broj srećnih dobitnika koji se prijave na njihovom sajtu, a koji će dobiti ovaj pica set za venčanje besplatno.

Kao što i samo ime kaže, svaki bidermajer, kao i ukras za rever su napravljeni od pica cvetića koje ručno izrađuje njujorški stilista za hranu Džesi Berden.

Svaki cvetić na bidermajeru je pravii od svežeg testa, mocarela sira, kalifornijskog pardajza i pepereona.

Izvor: restoranibeograd.com

Back to top